Pochet Groothandel

Pagina 1 van 2Groothandel voor herenmode en Pochet


Op zoek naar unieke artikelen om jouw assortiment mee uit te breiden? De pochetten van English Fashion Groothandel kunnen je helpen je te onderscheiden van de concurrent. Met geweldige handgemaakte kwaliteit én een uniek design kun je jouw klanten dat extra beetje stijl brengen.

Een Pochet van English Fashion staat garant voor ogen gericht op jou, op een feest of de trouwerij van je klant of zelfs op zijn werk. Bied jouw klant wat hem helpt om meer stijl in zijn leven te brengen.


Pochet voor een trouwerij


Ongeveer 30% van onze klanten koopt een pochet voor zijn trouwerij of een feest terwijl 70% ze aanschaft om meer stijl aan zijn leven te geven op een dagelijkse basis. Hierdoor is ook 50% van onze klanten een vrouw die het pochet koopt voor haar man, voor een speciale gelegenheid of als cadeau. 50% koopt het voor zichzelf terwijl ze in een winkel zijn voor bijvoorbeeld een pak.

Perfecte aanvulling voor herenmode zaken die al nette kleding bieden of voor bruidsmode winkels. Hier zullen ze het meest regelmatig worden gekocht.

De meeste artikelen komen in een leuke old-school stijl verpakking waardoor het ook erg leuk als cadeau werkt, én als trekker voor het winkelend publiek. Stel ze leuk op in de winkelruit of achter de toonbank zodat de klant kan zien wat hij koopt. Een Pochet van kwaliteit.

Groothandel in pochetten


Door onze gunstige inkoopprijzen kun je een behoorlijke marge maken op de artikelen. Je ziet op de site de inkoopprijs evenals de geadviseerde verkoopprijs. Zo kun je je marge direct zien en weet je wat je er per verkoop aan over zult houden.

We werken zonder minimumafname per maand, slechts een minimaal order bedrag van €250,- per order wat zeer gebruikelijk is in de markt.
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »