Heren Armbanden Groothandel
Heren armbanden zijn een persoonlijk iets. En het kan nooit kwaad om hier een uitgebreid assortiment in te hebben. Steeds meer mannen dragen sieraden en armbanden zijn daar een groot onderdeel van. Vaak zelfs om de linkerarm samen met het horloge. Ze willen steeds meer opvallen en gezien worden.

Vaak stoere artikelen zoals armbanden met veel leer. Brede banden zijn nu ook erg i, of het combineren van meerdere dunnere bijelkaar om zo een vol effect te creeëren. 

De heren armbanden stijl

Aangezien veel van de English Fashion klanten ook alternatievelingen zijn hebben ze nu ook een lijn met mannen sieraden uitgebracht. Sieraden met een stijl die de rest van de lijn aanvullen. Dat zijn artikelen die veelal goed onder je pak gedragen kunnen worden voor de echte gentleman style. Of artikelen die extra opvallen samen met bijvoorbeeld het leer in bretels. 

Een heren armbanden groothandel

We zeggen niet dat het the end all other suppliers artikelen zijn. Het zijn juist die extra toevoegingen die je wellicht elders niet vindt. Net als een kleine aanvulling op de man zijn outfit kunnen deze een perfecte aanvulling zijn op jouw assortiment en een goede toevoeging zijn op het aanbod wat jij jouw klanten kunt bieden. 

De English Fashion stijl is old-school, de stijl is retro. Hoe je het ook noemen wilt. Mannen van alle leeftijden zullen zich er in kunnen vinden. Netjes voor de dag komen is weer helemaal in en de armbanden die hij draagt hebben daar een groot aandeel in.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »