Welkom bij English Fashion Groothandel,  heren accessoires van kwaliteit!


Je weg naar een succesvolle winkel gaat misschien net beginnen. Of je bent al een tijdje onderweg op je reis. English Fashion Groothandel helpt je graag met de volgende stap, het uitbreiden van jouw assortiment.

Of je nou al een winkel hebt of er eentje gaat beginnen. English Fashion is een merk met karakter en we willen graag bij jou in de winkel liggen.


Aan wat voor shops levert English Fashion?

Onze huidige klanten zijn:

  1. Heren mode zaken
  2. Barbershops
  3. Skateshops/ Alternative Shops
  4. Tattooshops
  5. Bruidswinkels


Elke zaak waar de well-dressed zakenman of alternatieve hipster vaak binnenloopt is een goede plek voor onze waar. De drager van onze mode is vooral de man tussen 22 en 60 jaar, waarbij met name de bretels het ook goed doen in het jongere segment, maar dan meer in een casual setting. De pochetten en stropdassen worden regelmatiger door 30-plussers aangeschaft.

Maar ook zaken waar de klandizie veelal vrouw is passen de accessoires goed bij. Zo is 40% van onze eindklanten een vrouw die shopt als cadeau of om hun man wat meer stijl te geven, voor bijvoorbeeld een belangrijk feest of een trouwerij.

Wanneer jij een leuk idee hebt om ons assortiment ook in jouw shop toe te voegen denken we graag met je mee over de mogelijkheden. Vraag een account aan voor toegang tot onze Fashion Groothandel prijzen of stuur ons een berciht (sales@englishfashiongroothandel.nl) en we komen er zo snel mogelijk bij je op terug.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »