Groothandel Bretels

Pagina 1 van 3English Fashion biedt betaalbare Engelse mode nu ook in de rest van Europa. Groot geworden als Groothandel Bretels waren de eerste artikelen die ze tegen een betaalbare prijs aan Engelse klanten aanboden. In Nederland was de eerste aangesloten shop Mighty Good Man (neem ook eens een kijkje wat het juiste assortiment met je shop kan doen).

Bretels met stijl

De Bretels zijn allemaal handgemaakt van hoogwaardig elastisch materiaal met leren afwerkingen, of helemaal gemaakt met leren riemen. Een paar eigentijdse patronen zorgen ervoor dat jij jouw klanten een leuk assortiment kunt bieden, zonder dat er tegelijk teveel keus is. 

English Fashion heeft hier bewust voor gekozen om zo niet alleen de kwaliteit hoog te houden, maar ook om de grondstoffen zo goedkoop mogelijk in te kunnen kopen in bulk. Zo kunnen ze toch met deze kwaliteit een goed geprijsd alternatief bieden. Daarnaast kun je toch je klanten niet teveel keus geven aangezien dit slechts averechts zal werken op conversie.

De patronen zullen leuk staan in elke storefront, of je nu gaat voor de leren en stoere uitstraling of voor een paar bretellen met wat kleur voor een vrolijke noot. Maar niet alleen dat, ook de verpakkingen van de meeste English Fashion artikelen zijn leuk om in elke winkel display te gebruiken.

Maak indruk op het winkelend publiek en verras ze met de stijl die ze misschien al tijden niet meer gezien hebben. Lok ze de winkel in om de producten te bekijken die ze in het raam naar binnen hebben gezien en verkoop met overtuiging. The English way!

Ontvang groothandel prijzen op jouw bretels

Wanneer je je gratis inschrijft voor een account heb je zonder verplichtingen toegang tot onze groothandel prijzen op bretels, en andere herenmode. Na goedkeuring van jouw account kun je gelijk starten met je eerste aankoop.

Geen verplichte afname, we willen graag met jou meegroeien maar kunnen best begrijpen als het nog klein begint. Samen willen we jouw winkel en ons nieuwe verkoopkanaal laten uitgroeien tot een succes. Daarom hebben we geen minimale afname per maand, slechts een minimaal orderbedrag van €250,-.

Registreer je voor een account en hopelijk kunnen we een goede zaken relatie opbouwen, schroom niet om met je vragen te komen. We denken altijd graag met je mee.

Veel shopplezier en succes met je winkel, of je er nu voor kiest om ons deelgenoot te maken of niet.